Menu Sluiten

Volgende Clinic zaterdag 3 & zondag 4 juni 2023

Ook dit jaar organiseren wij weer een tweedaagse Handbal Clinic onder de naam ‘Ready for the Future’ in Volendam en Purmerend. In samenwerking met de Tom Schilder Handbalskoal en Handbalschool Haaglanden zullen de deelnemers verwend worden met allerlei workshops.

Tijdens deze 2 dagen zullen er 4 zaaltrainingen gegeven worden door internationals en bondscoaches. Ook zijn er specialisatie workshops rondom handbal & voeding en handbal & krachttraining. Daarnaast zal met nieuwe technieken waaronder Virtual Reality gewerkt worden aan reactievermogen voor verschillende type spelers, oog hand coördinatie training, en er worden nog wat persoonlijke testjes gemaakt.

Kortom 2 geweldige dagen met veel handbal inhoud en handbal fun. Tussen de trainingen door krijgen de deelnemers eten (warme maaltijden) en verzorging, en er zijn leuke prijzen te winnen.

Schema
Dag 1 9:15 uur verzamelen in E -sports stadium de dag eindigt in Sporthal de Beuk in Purmerend om 17:00 uur

Dag 2 9:15 uur verzamelen in Sporthal Opperdam de dag eindigt ook hier om 15:00 uur.

Trainers & Coaches
Dit jaar hebben wij een speciaal programma voor trainers en coaches onder leiding van assistent bondscoach Ricardo Clarijs en keeperstrainer Gerrie Eijlers. Zij zullen aan de hand van practische voorbeelden en punten ondewerpen behandelen als:

De trainingen bekijken en daar op reflecteren; waar kijk je naar, waarom kijk je daar naar en wat doe je er mee?
Analyseren – Wat analyseer je en wat kan je er mee?
Sessies over jeugd trainen, met praktische tips.

Vind je het dus leuk om een dag lang extra bijscholing te krijgen, praktische tips en te sparren met Gerrie Eijlers en Ricardo Clarijs, geef je dan op! Deze clinic wordt gegeven op zaterdag 3 juni van 10:00 – 15:00 uur.

 • Voor wie is de clinic?

  Het Handbalkamp is voor alle kinderen tussen de 11 en 17 jaar oud die van een ultieme handbal ervaringen houden en voor trainers en coaches die het leuk vinden om extra bijscholing te krijgen.

  Clinic + Programma

 • Wanneer vind de clinic plaats?

  Het Handbalkamp vind plaats op zaterdag 3 en zondag 4 juni 2023

  Trainers en Coaches programma is op zaterdag 3 juni 2023.

  Zaterdag 3 juni 9:15 uur verzamelen bij H20 E-sportcampus de dag eindigt in Sporthal de Beuk in Purmerend om 17:00 uur.
  Zondag 4 juni 9:15 uur verzameln in Sporthal Opperdam in Volendam en de dag eind ook hier om 15:00 uur.

 • Waar vind de clinic plaats?

  De clinic vindt plaats op de volgende locaties:

  Sportcomplex De Beuk

  Zondag:
  Sporthal Opperdam

 • Wat zijn de kosten?

  De kosten bedragen 130,- euro voor beide dagen. Dit is inclusief lunch. Voor ons trainers en coaches programma op zaterdag 3 juni; van 10.00-15.00 uur bedragen de kosten, 60,- euro inclusief middag eten.